Carnavalul Copiilor la Magic Playground!

 Home / Noutati
De 1 Iunie magia si fantezia ne invaluie pe toti la Magic Playground!
Invitam toti copiii cu cele mai stralucitoare costume la “Carnavalul Copiilor” de la Magic Place Parc (Dr. Taberei) pentru o dubla aniversare: 2 ani de la lansarea celui mai mare si mai modern loc de joaca interior din Bucuresti – Magic Playground si Ziua Internationala a tuturor Copiilor!
Locul de joaca se va transforma intr-un adevarat taram de basm, unde cei mici vor putea savura din plin magia acestei sarbatori: face painting, clowni, personaje de poveste, ateliere de creatie, jocuri si concursuri cu premii. De asemenea, copiii vor putea intra chiar in pielea personajelor preferate: printese, domnite, cavaleri, personaje fantastice si super eroi, se vor antrena in parada costumelor si participa la alegerea celui mai inspirat si interesant personaj - toate acestea reprezentand doar o parte din tabloul evenimentului.
Spiritul Carnavalului va fi redat de atmosfera si decorul special, permitand copiilor sa evadeze in lumea basmelor, prin prisma personajelor prezente, a animatorilor, muzicii, dansului si momentelor artistice.
In plus, copii vor avea prilejul sa se delecteze cu inghetata, popcorn cu sau fara caramel, bauturi racoritoare si vata pe bat în culorile curcubeului care va fi servita de un clovn nastrusnic, dar și caramele delicioase – asa cum se intampla odinioara, în copilaria parinților lor .
Momentele speciale si surprizele vor culmina cu o defilare de moda cu creatii pentru copii si parinti Haine de Vis cu invitati speciali: Valentina Pelinel si baietelul ei Milan, de altfel aceasta va fi prima prezentare din viața lui Milan, care pe 8 Iunie va implini un anisor.

Printre cei care vor avea rol de model se vor numara si vedete precum:

Roxana Ciuhulescu și fetița ei, Cleopatra
Catrinel Sandu și fetițele sale, Lara și Sofia
Cristina Spătar și ingerașii ei, Aida și Albert
Geanina Iliea si băiețelul ei, Patrick
Ianna Novac și micuța Erika Maria
Marius Rădmănăștean și flăcăul lui

ATENȚIE!!! PARTY-UL SE VA ÎNCHEIA CU UN TORT MAGIC, IAR EROII ZILEI VOR CIOCNI CUPE CU ȘAMPANIE (evident, șampanie pentru copii!!)

De 1 iunie, Magic Playground permite intrarea libera tuturor copiilor pentru a face cunostinta cu acest taram fermecat al bucuriei si al jocului, pentru ca de ziua lor, copiii merita cele mai frumoase si memorabile clipe.
"Carnavalul Copiilor" la Magic Place PARC este un eveniment unic si reprezinta un prilej atat pentru copii, cat si pentru parinti, de a petrece mai mult timp in mediul propice dezvoltarii imaginatiei si creativitatii, recreerii si distractiei, bucurandu-se impreuna de farmecul etern al copilariei!

loc de joaca

Despre brand-ul ”HAINE DE VIS” Acest concept este dezvoltat de Victor Urda, un tanar antreprenor de success, el avand peste 5 ani de experienta in acest domeniu. ”Am plecat de la ideea de "rochii mamă-fiică" și am dezvoltat un concept nou și unicat. Ne-am gandit și la mămicile de băieței, astfel că am creat ținute identice și pentru ei. La noi, părinții se pot asorta cu copiii lor și, ce credeți, nu au fost uitați nici bunicii. O familie veselă în ”Haine de vis”. Avem rochite pentru ocazii speciale, pentru plimbările în parc, sau ținute pentru picnic, treninguri identice pentru mama, tata și copil chiar și pentru bunici și nepoți. Hăinuțele noastre sunt produse în propria fabrica”, spune Victor Urda. Spre deosebire de alte magazine online, noi ne diferențiem prin pasiunea pentru modă și prin promovarea unui stil vestimentar unic și creativ. Haine deVis oferă produse online realizate exclusiv în România, cu finisaje de calitate. Haine deVis este cea mai bună alegere!

haine de vis

Date contact